Komfortabel og effektiv aircondition til huse

Opnå optimal komfort i dit hjem med et airconditionanlæg

Hos Din Varme & Energi Partner forstår vi vigtigheden af at skabe et behageligt indeklima i dit hjem. Med vores moderne airconditionløsninger kan du nyde både køling om sommeren og opvarmning om vinteren, hvilket sikrer et behageligt hjem året rundt. Vi tilbyder nemlig levering og montering af aircondition til huse og sommerhuse, og vi kommer også gerne ud og hjælper dig med dette.

Det gør vi, hvis du eksempelvis bor i Vojens, Haderslev, Aabenraa eller et andet sted i Sønderjylland. Med vores hjælp kan du komme til at få et både effektivt og energieffektivt airconditionanlæg, som passer til netop din bolig og dit behov.

Vi tilbyder alt i forbindelse med aircondition til hus

Vores sortiment af airconditionanlæg spænder fra kompakte enheder til større systemer, som derfor dækker over en række forskellige boligtyper og behov. Vi tilbyder komplet installation af moderne airconditionanlæg, der kombinerer høj energieffektivitet med avanceret teknologi. Dette sikrer, at din løsning ikke kun er økonomisk, men også miljøvenlig.

Dertil tilbyder vi også rådgivning i forbindelse med aircondition til huse, så du kan sikre dig, at du foretager en fornuftig investering i en langtidsholdbar løsning.

Under installationen fokuserer vi på at integrere airconditionanlægget i hjemmets indretning, og vi forsøger at sikre, at enhederne er strategisk placeret for optimal luftfordeling. Vedligeholdelse er en afgørende del af vores arbejde, og vi kommer gerne regelmæssigt ud for at inspicere og servicere dit system for at garantere, at det kører effektivt og problemløst.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du vores hjælp til at få et airconditionanlæg installeret derhjemme? Kontakt os for en uforpligtende snak og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med aircondition til huset. Ring til os på 21 26 90 60 eller send en e-mail til info@dvep.dk for at få mere information eller for at få en aftale, hvor vi kan komme ud og se nærmere på din bolig.

Vi tilbyder også montering af varmepumpe og indregulering af ventilation hvis i, i forvejen har et anlæg.​

Din Varme & Energi Partner

Adresse:

Hammelev bygade 50, 6500 Vojens

​- Klik her for rutevejledning

CVR: 39973197​

Kontakt os

Telefon: 21 26 90 60

E-mail: info@dvep.dk

Åbningstider​

Alle hverdage

07.00 - 17.00

Jeg har arbejdet med VVS siden '95 og har siden '12 haft fokus på den rådgivende del af af varmeanlæg, som er energi besparende for dig som kunde, og en god investering.