Service på ventilationsanlæg

Vi udfører:​

  • Service og filterskift på ventilation
  • Indregulering af nye anlæg
  • Udskiftning til nye anlæg
  • Monteringer af et-rums ventilation

Det er altid en god ide at vedligeholde sit ventilationsanlæg. Det betyder meget at man for skiftet sine filter, vi anbefaler gerne at skifte filter en gang hver halve år.

Filterne er til for at beskytte veksleren/krydset i anlægget, men stopper de til har man heller ikke det luftskifte, som man bør have i huset og dermed forringet luftkvalitet og ikke den komfort som man ville have, hvis filterne bliver skiftet regelmæssigt.​

Ved en indregulering af et ventilationsanlæg sikre man, at man har det rigtige luftskiftet i de enkelte rum, så luftkvalitet og komfort bliver så maksimal som muligt. Vi skal også være sikker på at strømforbruget ikke stikker af, så vi kan holde os inden for de grænseværdier der er, også kaldet sel-værdi.

Har du et ældreanlæg er virkningsgraden sandsynligvis ikke ret meget mere en 50%, så derfor kan det godt betale sig at for det skiftet til et nyt hvor virkningsgraden er oppe på 95% i dag.

Et-rum ventilation kan være en god og enkelt løsning til et fugtigt kælderrum, eller andre rum som godt kunne trænge til at blive ventileret automatisk.

Kontakt os for at høre nærmere om en løsning er ville passe til jeres behov.

​​

Indreguleringspris: 2.500kr. incl. moms​​

Har du brug for en miljøvenlig varmeløsning?

Udfyld vores kontaktformular​.

Vi vender hurtigt tilbage.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Din Varme & Energi Partner

CVR: 39973197

Søndergårdsvej 1, 6500 Vojens
​- Find på Google Maps

Telefon:

71 96 90 60