Indregulering og service på ventilation

Vi udfører:​

  • Indregulering af nye anlæg
  • Udskiftning til nye anlæg
  • Monteringer af et-rums ventilation
  • Service og rens af ventilation

​Det er altid en god idé at vedligeholde sit ventilationsanlæg. Det betyder meget at man får skiftet sine filtre, vi anbefaler gerne at skifte filter en gang hver halve år.

​Filtrene er til for at beskytte veksleren/krydset i anlægget, men stopper de til, har man heller ikke det luftskifte, som man bør have i huset og dermed forringet luftkvalitet og ikke den komfort som man ville have, hvis filtrene bliver skiftet regelmæssigt.​​

Ved en indregulering af et ventilationsanlæg sikrer man, at man har det rigtige luftskiftet i de enkelte rum, så luftkvalitet og komfort bliver så maksimal som muligt. Vi skal også være sikker på at strømforbruget ikke stikker af, så vi kan holde os inden for de grænseværdier der er, også kaldet sel-værdi.

Har du et ældre anlæg er virkningsgraden sandsynligvis ikke ret meget mere end 50%, så derfor kan det godt betale sig at få det skiftet til et nyt hvor virkningsgraden er oppe på 95% i dag.

Et-rum ventilation kan være en god og enkelt løsning til et fugtigt kælderrum, eller andre rum som godt kunne trænge til at blive ventileret automatisk.

Kontakt os for at høre nærmere om en løsning der ville passe til jeres behov.​

​​Indreguleringspris: 2.500 kr. incl. moms​​

Din Varme & Energi Partner

Adresse:

Hammelev bygade 50, 6500 Vojens

​- Klik her for rutevejledning

CVR: 39973197​

Kontakt os

Telefon: 21 26 90 60

E-mail: info@dvep.dk

Åbningstider​

Alle hverdage

07.00 - 17.00

Jeg har arbejdet med VVS siden '95 og har siden '12 haft fokus på den rådgivende del af af varmeanlæg, som er energi besparende for dig som kunde, og en god investering.