Luft til vand varmepumper

Hos Din Varme & Energi Partner leverer vi varmepumper af høj kvalitet til en god pris med et højt fagligt niveau i øjenhøjde.​​

Vi leverer mærker som Panasonic, Mitsubishi og Vaillant til både nye og ældre huse.

​Vi laver løsninger til din bolig, hvor dine personlige ønsker er kombineret med vores viden om funktion, forbrug, vedligehold, levetid og komfort.

​Vi kommer altid ud til dig/jer og besigtiger hus og varmeanlæg.

  • Vi laver tilbuddet og gennemgår det sammen med jer.
  • Vi tager ansvaret for at levere den korrekte løsning til jeres bolig, så I trygt kan stole på, at I har fået den bedste løsning.
  • Når vi monterer, bliver varmepumpen afleveret indreguleret, så den passer til netop jeres hus og I kommer godt fra start.

En varmepumpe skal dimensioneres korrekt

​Det er vigtigt at have en god dialog omkring jeres forbrug og hus, så vi sikrer, at jeres varmepumpe er dimensioneret korrekt, til jeres behov og ønsker. Dette gøres ved at vi kender jeres nuværende forbrug. Har I ikke nogen forbrugstal skal I vide lidt om jeres isolering, vinduer og andre bygningsdata. Så har vi et godt udgangspunkt for at sikre, at I får den korrekte varmepumpe.

Kan man få varmepumpe når man har radiatorer?

Svaret er ja. Det kan være at et par af dem skal skiftes ud med en lidt større radiator. Vores erfaring er, at hvis I ikke har problemer med at holde varmen og radiatoren ikke altid står på 5 er det som regel ikke noget problem.

Læs mere om de produkter vi bruger​ til installation af varmepumper

Din Varme & Energi Partner

Adresse:

Hammelev bygade 50, 6500 Vojens

​- Klik her for rutevejledning

CVR: 39973197​

Kontakt os

Telefon: 21 26 90 60

E-mail: info@dvep.dk

Åbningstider​

Alle hverdage

07.00 - 17.00

Jeg har arbejdet med VVS siden '95 og har siden '12 haft fokus på den rådgivende del af af varmeanlæg, som er energi besparende for dig som kunde, og en god investering.