Luft til vand varmepumper fra Mitsubishi

Mitsubishi Ecodan Silent

Det støjsvage, effektive og miljøvenlige varmesystem, der vil give dig et rart indendørsklima til lave varmeomkostninger. Den unikke Ecodan teknologi giver maksimal varme med minimal energiforbrug.​Optimeret vand/varmeteknik ( loop-tank teknologi )

  • Samtidig opvarmning af varme til boligen og det varme vand
  • Intelligent varmetilpasning
  • Trådløs styring
  • Trinløs inverter
  • Høje scop-værdier

Ecodan Silent er udstyret med trinløs Inverter teknologi, herunder den nye udviklede vandtank. Den nye teknologi betyder store energibesparelser for boligejeren, fordi varmepumpen kræver mindre energi end andre systemer.

System er udviklet på Mitsubishi egne anlæg i Japan, som garanterer den højeste kvalitet selv i mindste detalje.

Ecodan Silent fås i flere forskellige designs og størrelser, hvilket betyder, at du kan gøre det optimale valg for dit hus.

Indendelen er ikke mere end 1,6 meter høj, men er trods dette har den med en vandtank på 200 liter. Det at Ecodan Silent er lille og kompakt gør den er let at installere i alle typer af bygninger.

Inderdelen eller Hydroboksen for den mindre model, Ecodan Silent er ikke mere end 80 cm høj og udstyret med ekspansions-beholder, pumpe, flow switch, filtre samt styring. Når du vælger Ecodan Silent Hydroboxløsning, er det muligt at bruge en eksisterende vandvarmer eller designe en som er egnet til ejendommen.

Ecodan Silent sparer penge, energi og er skånsom mod miljøet.

Kontakt mig for mere vejledning på telefon -71 96 90 69

LÆS DATABLAD

Din Varme & Energi Partner

Adresse:

Hammelev bygade 50, 6500 Vojens

​- Klik her for rutevejledning

CVR: 39973197​

Kontakt os

Telefon: 21 26 90 60

E-mail: info@dvep.dk

Åbningstider​

Alle hverdage

07.00 - 17.00

Jeg har arbejdet med VVS siden '95 og har siden '12 haft fokus på den rådgivende del af af varmeanlæg, som er energi besparende for dig som kunde, og en god investering.