Luft til vand varmepumper.

Hos Din Varme & Energi Partner leverer vi varmepumper af høj kvalitet til en god pris med et højt fagligt niveau i øjenhøjde.​​

Vi leverer mærker som Panasonic, Mitsubishi og Vaillant til både nye og ældre huse.

​Vi laver løsninger til din bolig, hvor dine personlige ønsker er kombineret med vores viden om funktion, forbrug, vedligehold, levetid og komfort.

​Vi kommer altid ud til dig/jer og besigtiger hus og varmeanlæg.

  • Vi laver tilbuddet og gennemgår det sammen med jer.
  • Vi tager ansvaret for at levere den korrekte løsning til jeres bolig, så I trygt kan stole på, at I har fået den bedste løsning.
  • Når vi monterer, bliver varmepumpen afleveret indreguleret, så den passer til netop jeres hus og I kommer godt fra start.

En varmepumpe skal dimensioneres korrekt

​Det er vigtigt at have en god dialog omkring jeres forbrug og hus, så vi sikrer, at jeres varmepumpe er dimensioneret korrekt, til jeres behov og ønsker. Dette gøres ved at vi kender jeres nuværende forbrug. Har I ikke nogen forbrugstal skal I vide lidt om jeres isolering, vinduer og andre bygnings data. Så har vi et godt udgangspunkt for at sikre, at I får den korrekte varmepumpe.

Kan man få varmepumpe når man har radiatorer?

Svaret er ja. Det kan være at et par af dem skal skiftes ud med en lidt større radiator. Vores erfaring er, at hvis I ikke har problemer med at holde varmen og radiatoren ikke altid står på 5 er det som regel ikke noget problem.

Klik her for at se luft til vand varmepumper fra​

Klik her for at se luft til vandvarmepumper fra

Klik her for at se luft til vandvarmepumper fra

Har du brug for en miljøvenlig varmeløsning?

Udfyld vores kontaktformular​.

Vi vender hurtigt tilbage.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Din Varme & Energi Partner

CVR: 39973197

Søndergårdsvej 1, 6500 Vojens
​- Find på Google Maps

Telefon:

71 96 90 60