​Indregulering af ventilation ved nybyggeri

Høj service og energibesparende løsninger

Har du brug for indregulering af ventilation i dit hus? Hos Din Varme & Energi Partner har vi stor ekspertise med varme og ventilation, og vi tilbyder blandt andet rådgivning og regulering af anlæg i forbindelse med nybyggeri. Derudover tilbyder vi salg, montage og service, så du kan få det hele hos os!
​Vi har altid fokus på at levere en høj service og energibesparende løsninger inden for energirammen. Med adresse i Vojens servicerer vi både kunder i selve byen og de omkringliggende byer.

Bedst mulige luftkvalitet og komfort i boligen

Vi udfører blandt andet indregulering af ventilation for selvbyggere, men det kan også være ved nyetablering og udskiftning af eksisterende anlæg i ældre huse. Indregulering af ventilationsanlæg sikrer, at luftskiftet er korrekt i de enkelte rum i boligen, så luftkvaliteten og komforten bliver bedst muligt. Samtidig sikrer indreguleringen, at strømforbruget holder sig inden for den såkaldte SEL-værdi.​

Hvis din ventilation skal godkendes ved byggeri af et nyt hus, ved anden nyetablering eller ved udskiftning hjælper vi gerne med rapporten til kommunen. Vi udfører også gerne service og rensning af rør samt anden vedligeholdelse af din ventilation.

​Få et tilbud på indregulering af ventilation

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere om indregulering af ventilation ved nybyggeri eller energioptimering. Vi kommer gerne ud til en gennemgang af både hus og installation for at udfærdige det rigtige tilbud til dig. Samtidig tilbyder vi professionel rådgivning og vejledning. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at give din bolig et endnu bedre indeklima!

Din Varme & Energi Partner

Adresse:

Hammelev bygade 50, 6500 Vojens

​- Klik her for rutevejledning

CVR: 39973197​

Kontakt os

Telefon: 21 26 90 60

E-mail: info@dvep.dk

Åbningstider​

Alle hverdage

07.00 - 17.00

Jeg har arbejdet med VVS siden '95 og har siden '12 haft fokus på den rådgivende del af af varmeanlæg, som er energi besparende for dig som kunde, og en god investering.